"Mensen mooi maken is echt onze passie"

Eit:

“Ik zit al 30 jaar in het vak en heb al meer dan 25 jaar mijn eigen zaak. Mijn passie is om mensen mooi te maken, dat vind ik heerlijk om te doen. Ik hou erg van haar kleuren, een vaktechnisch mooie coupe maken doe ik het liefst. In mijn zaak draait het niet alleen om het kapsel maar ook om de totale beleving en gezelligheid. Ik wil dat iedereen tevreden de deur uit gaat, met een gevoel of ze een kop koffie hebben gedronken met hun beste vriend of vriendin.”

 

Vincent:

“Het kappersvak is het allermooiste vak dat er is. Het begon voor mij allemaal in Den Haag, waar ik vandaan kom, en sinds zes jaar sta ik samen met Eit in onze salon. Het leukste vind ik het om onze klanten te vertroetelen, om hun verhalen te horen, een band op te bouwen en ze op hun mooist de deur weer uit te zien lopen. Het is hier soms net een gezellig buurtcafé! Het leuke is dat veel klanten uit Den Haag nu naar Deventer komen, ze vinden het fijn om bij ons in de salon te komen. En daarnaast hebben we natuurlijk veel vaste klanten uit Deventer en omstreken die we in de watten leggen. Mensen blij maken en een luisterend oor hebben, dat is waar het bij ons om draait!”

“Eit heeft aandacht voor al zijn klanten en creëert voor zijn klanten een moment van rust. Zijn professionaliteit, gastvrijheid en prettige persoonlijkheid zorgen dat ik al 30 jaar klant ben.”

– Marga Reuver

“Ik vind het een feestje om naar de kapper te gaan! Het is altijd een gezellige boel én je wordt lekker in de watten gelegd. En natuurlijk ook belangrijk; Eit zorgt ervoor dat ik er geweldig uit zie.”

– Stina Seegers

Kapper Eit

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Openingstijden

  • gesloten
  • 9:00 – 21:00
  • 9:00 – 21:00
  • 9:00 – 18:00
  • 9:00 – 18:00
  • 9:00 – 16:00
  • gesloten

Adres

Afspraak maken?
© 2024 Kapper Eit | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp & technische realisatie Sieronline B.V.